Haberler

Biz HARDCORE da Dünya Çapında Tasarımcılar Stilistler Kuaförler İle Birlikte En Yeni Tarz ve Ürünlerin Salonlarda ve Sadece Salonlarda Olmasını Sağlamak Kuaför Sanatını Canlı ve Dinamik Tutmak İçin Çalışıyoruz.

Üstün Ürünler Hizmetler Sunarak İnsanların Güzel ve Sağlıklı Kalma İsteklerini Yerine Getirmelerine Yardımcı Olmak Başlıca İlkemizdir.

Siz Profesyonellerin Atılımları Omurgamızdır. Büyük Hayallerinizin Olduğunu Biliyoruz ve Onlar Bizim İlham Kaynağımız. İşinizi İleriye Taşıyan Her Yenilikçi Ürün Arayışınızda İstekleriniz, Umutlarınız, Hayalleriniz, İhtiyaçlarınız Ekibimiz Tarafından Dikkatle ve Profesyonelce Değerlendirilir.

Dünya Çapında Stilistlerin, Berberlerin, Güzellik Uzmanlarının Başarısı İçin Gerekli Olan Birinci Sınıf Ürünler Sunduğumuzdan Eminiz. 10 Ayrı Ülkedeki Şubelerimizle Dünya Çapında Güzellik ve Kalite İçin Profesyonel; Saç Kesim Makasları, Tekstil, Mobilya, Demirbaş Ekipman, Saç Bakım, Cilt Bakım, Make Up, Spa Endüstrilerine Hizmet Etmek Ürün Yelpazemizi Genişletmek İçin Sürekli Olarak Çalışıyor Yenileniyoruz.

İş Ortaklarımıza ve İsteklerine Değer Vermek İlk Başladığımızda Olduğu Kadar Bugün ve Gelecekte de İdeallerimizin Değişmez Parçasıdır.

Yıllarca Geliştirdiğimiz Çeşitli İnsan Kaynaklarının Teknolojilerinin ve Yeteneklerinin Potansiyelini En Üst Düzeye Çıkarmak için Çalışmakla Kalmıyor Aynı Zamanda Bunları Daha da İyileştirmek İçin Sektördeki Tüm Yeni Oluşumları Yakından Takip Ediyoruz.

Geçmişte Olduğu Gibi Bugün ve Gelecekte de Profesyonel İhtiyaçlara Uygun Şekilde Yanıt Veren Yeni Ürünler Gelişmiş Hizmetlerle İş Ortaklarımız ve Onların Hizmet Verdiği İnsanlar İçin Daha Fazla Değer Yaratarak Sektörle ve Sanatçı Topluluğumuzla Birlikte Gelişmeye Devam Edeceğiz.